Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risnudelsallad med kokos- och limeräkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lime, kokosmjölk, chili, nudlar.. Thailands godaste smaker är här komponerade till en somrig sallad, som kommer att bli en favorit både till lunch och middag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg alla ingredienser till dressingen utom limesaften i en kastrull och låt koka i 10 minuter. Tillsätt limesaften och ställ att svalna i kylen.
  2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen och kyl ner i kallt vatten.
  3. Blanda ihop räkor, strimlade sockerärtor, strimlad rödlök med dressingen.
  4. Lägg nudlar på ett stort fat och toppa med skalad och hyvlad gurka, halverade körsbärstomater, delade rädisor och räkblandningen.
  5. Servera med lime och gärna mycket färsk koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.