Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risoni med fetaostfyllda kycklinglår

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Risoni är pasta i risgrynsform. Dessa kycklinglår blir otroligt saftiga och goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Vik ut lårfiléerna och salta och peppra dem runt om. Skär fetaosten i smala stavar, lika många som filéerna. Lägg på fetaost och basilika. Vik ihop dem och lägg i en ugnssäker form. Stek dem mitt i ugnen i ca 20 minuter.
  2. Koka upp rikligt med saltat vatten till pastan.
  3. Tärna tomat och paprika. Skiva salladslöken och fräs alltsammans med vitlök i olivoljan.
  4. Koka risonin enligt anvisningar på förpackningen. Häll av vattnet och blanda med de frästa grönsakerna. Smaka av av med salt och peppar och servera med kycklingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.