Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risonisallad med vitlöksstekt halloumi

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch och smakrik vegetarisk måltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen.
  2. Rör ihop ingredienserna till dressingen i en serveringsskål.
  3. Skala och skär löken i tunna ringar. Strimla salladen och tomaterna. Lägg lök, sallad, tomater och solroskärnor i dressingen.
  4. Skär halloumiosten i små bitar. Bryn den hastigt i oljan och tillsätt pressad vitlök mot slutet.
  5. Rör ner risonin i salladen och fördela över osten. Smaka av med salt och peppar. Servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Jonaman 29 maj 2013

    Lite mystiskt recept. Det smakar inte illa men smakerna går inte ihop enligt min mening. Jag skulle byta ut senapen mot någonting annat...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.