Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risotto med köttfärs och curry

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mina barn älskar denna rätt. Snabb att göra, sköter sig själv på spisen.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och fräs den i smöret i en traktörpanna eller gjutjärnsgryta. Tillsätt curry och köttfärs och låt det brynas ett par minuter. Rör ner riset och späd med vatten. Lägg i grönskasbuljongtärningen. Låt koka under lock i 25 minuter. Tilsätt majs utan spad när 5 minuter återstår av tiden. Smaka av med salt och peppar. Rör ner paprika och persilja och servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Petriz1 6 januari 2010

    Så himla gott och enkelt, blev ungarnas favorit på en gång.

  • hanna_s 23 februari 2010

    Jättegott! Gjorde den på råris,det funkade bra.

  • kayman 29 september 2010

    Smakade jättebra - ungarna tyckte verkligen om den med lite turkisk yoghurt och riven morot till. Snabbt och lätt och tid till att duka och göra klart medans det puttrade...//Kjell

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.