Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risotto med svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Gott till en mör köttbit

Ingredienser

Instruktioner

Fräs ris och svamp i olivoljan. Tillsätt buljongtärningen (kyckling eller grönsak). Salta och peppra. Tillsätt lite vatten så att det täcker riset. Sänkt värmen till låg. Koka i 25 minuter och tillsätt då och då vatten så att riset hela tiden är blött. Riv osten. Mot slutet rör man i osten och tillsätter eventuellt mer vatten för en fuktigare risotto

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.