Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rispappersrullar med cashewnötter

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Våga prova dessa goda och fräscha rullar. Rullarna verkar kanske svåra - men de är enkla att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillred nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Häll av och klipp i bitar. Skala och strimla morot och rättika supertunt. Hacka salladslökarna. Strimla tofun. Rosta nötterna i en torr het stekpanna. Låt svalna. Hacka grovt.
  2. Fyll en skål med ljummet vatten. Doppa ett rispapper i 10 sekunder och lägg ut på en skärbräda. Lägg lite av alla fyllningsingredienser mitt på. Vik in båda sidorna mot mitten, rulla sedan från kortsidan till ett litet paket. Fortsätt med resten av risbladen. Lägg rullarna på ett fat.
  3. Dippsås: Rör ihop alla ingredienser.
  4. Lägg en fylld rulle i ett salladsblad, lägg på koriander och mynta. Nyp ihop och dippa!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.