Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risrätt med kräftor i örtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god skaldjursrätt som ger 460 kcal/port.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enligt förpackningens anvisningar. Koka under tiden sockerärterna i lättsaltat vatten i 2 min och skär dem sedan i mindre bitar på diagonalen. Lägg åt sidan. Värm crème fraiche till kokpunkten och rör ner klippta örter. Rör 1 dl av kräftspadet. Blanda till sist ner de avrunna kräftstjärtarna och låt dem bli varma. Blanda det färdigkokta riset med sockerärterna och servera med kräftsåsen. En grönsallad är gott till tycker jag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.