Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risrand med kyckling och räkor

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Bekvämt på fredagskvällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset med salt.
  2. Under tiden det kokar: Dela sönder kycklingen i bitar (storlek som till kycklingsallad). Klipp dillen.
  3. Blanda det kokta riset med kyckling, räkor, dill, curry efter smak och grädde.
  4. Om du vill servera lite piffigt lägg röran i sockerkaksform du sedan vänder upp och ner på ett fat. Annars servera i porslins- eller glasskål. Servera grönsallad med sallad, gruka, tomat och majs samt bröd till. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • gittan47 31 december 2008

    Hej har nu provat ditt recept. Jag tyckte att det var väldigt gott. Hadde lite mera kryddor i lite cilli och papricka för att få en lite mera tatch. Ger 4 av 5 möjliga poäng

  • Galadriel 20 februari 2010

    Mycket gott! Kryddade också lite extra med chili eftersom vi tycker om stark mat. Tack för tipset på uppläggningen, blev riktigt festligt, kommer att använda det till flera rätter.

  • baylando 11 maj 2010

    Jättegott, jag blandade i lite chilisås och lite majonäs i oxå. Kommer att bli ett favoritrecept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.