Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rissallad

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

På sköna 80 talet var jag galen och ung, då gjorde jag ofta den här salladen och jag har fortsatt att servera det här när familjen har växt, vi tar ofta med den här salladen på cuper mm, mycket enkel och god.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enligt förpackningens anvisningar och låt kallna helt. Blanda ner skinka, ost och grönsaker i en rymlig bunke. Servera dressing och färskt bröd med eller utan pålägg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.