Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rissallad med rött ris, chévre och fikon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här kombinationen av riset med nötsmak, söta fikon, syrlig getost och knapriga valnötter är oslagbar tillsammans med balsamvinägern.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ris i en kastrull och tillsätt vatten och salt. Sjud under lock i ca 40 minuter tills det mjuknat. Låt svalna.
  2. Skär fikonen i klyftor och skär getosten i skivor. Halvera och kärna ur granatäpplet. Blanda ris, granatäpple, rucola, fikon, getost och valnötter.
  3. Vispa samman ingredienserna till dressingen och ringla över. Krydda.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.