Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Robins kycklinglasagne

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En lättgjord och god lasagne med kyckling

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Rensa och skiva svampen. Skala, hacka och fräs lök och vitlök. Lägg i kycklingbitarna, salta och peppra och fortsätt fräsa tills kycklingen är brynt. Öka värmen lite och häll i svamp, tomatkross, tomatpurén och salvian. Rör om och koka ihop några minuter. Smaka av med salt och peppar. Koka ihop såsen ytterligare om den är rinnig. Ta av från värmen. Smörj en ugnsfkast form eller långpanna. Varva kyckling/tomatsås, pastaplattor och ostsåsen ostsås på toppen och och strö över den rivna osten. Grädda i nedre delen i ca 30 minuter. Täck med folie om den tenderar att bli för mörk. Servera med en god sallad

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • LaJefa 27 maj 2008

    Älskar lasagne...ska bli spännande att prova.

  • Dunadain 9 februari 2009

    Vi testade denna förra veckan, mycket god blev omdömet.

  • chatte71 13 oktober 2009

    Den var jättegod, min minste dotter tog 4 gånger. Jag hade ingen Salvia hemma så jag tog Rosmarin och det gick bra det med. Den var lika god dagen efter. ++++++++ Kommer att göra denna fler gånger, ett annat alternativ till den vanliga.

  • dolores 18 november 2014

    Alla gillade den tom 13 åringen. Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.