Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Rensa och skiva svampen.
Skala, hacka och fräs lök och vitlök.
Lägg i kycklingbitarna, salta och peppra och fortsätt fräsa tills kycklingen är brynt.
Öka värmen lite och häll i svamp, tomatkross, tomatpurén och salvian.
Rör om och koka ihop några minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Koka ihop såsen ytterligare om den är rinnig.
Ta av från värmen.
Smörj en ugnsfkast form eller långpanna.
Varva kyckling/tomatsås, pastaplattor och ostsåsen
ostsås på toppen och och strö över den rivna osten.
Grädda i nedre delen i ca 30 minuter.
Täck med folie om den tenderar att bli för mörk.
Servera med en god sallad
Älskar lasagne...ska bli spännande att prova.
Vi testade denna förra veckan, mycket god blev omdömet.
Den var jättegod, min minste dotter tog 4 gånger. Jag hade ingen Salvia hemma så jag tog Rosmarin och det gick bra det med. Den var lika god dagen efter. ++++++++ Kommer att göra denna fler gånger, ett annat alternativ till den vanliga.
Alla gillade den tom 13 åringen. Tack!