Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rocky Road Fudge - Gingerbread Edition

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Jag är riktigt svag för Rocky Road! En blandning av choklad, lite nötter, kola och mjuk marshmallows är en sjysst kombo. Eftersom det lackar mot jul och med en påse Dumle Gingerbread och en burk sötad kondenserad mjölk så fick det bli en rocky road fudge - gingerbread edition! Var så god och njut!

Ingredienser

Instruktioner

Olja in en mindre långpanna (20x30 cm). Grovdela Dumlekolorna, ställ åt sidan. Värm kondenserad mjölk i ett vattenbad (gärna i en rejäl rostfri bunke). Finhacka chokladen och tillsätt choklad och smör i den kondenserade mjölken. Rör försiktigt tills allt smält samman. Låt svalna och tillsätt vaniljsocker. Blanda ner jordnötter, Dumlekolor och vänd sist ner marshmallows ( vänd endast ihop, rör man för länge så smälter marshmallowsen). Bred ut smeten i formen och ställ i kyl i ca 3-4 timmar. Skär fudgen i rutor och förvara i kyl.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • TrolletBakar 22 december 2011

    tack för detta recept underbar!!! fem av fem ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  • recepttorka 18 december 2012

    supergoda:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.