Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röd, vit och grön pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En riktigt mumsig vegetarisk pasta med härlig färg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela tomaterna, lägg i liten skål, häll över lite god olivolja och lite balsamvinäger, krydda salt och nymalen svartpeppar, rör om och låt marinera.
  2. Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen. Medans pastan kokar, mixa ruccolan, avocadon, vitlöksklyftan, pressad citron med lite olivolja till purè i en mixer. Smaka av med salt och peppar. Rosta solrosfröna.
  3. Blanda pastan med "peston". Lägg upp på tallrik, toppa med tomaterna, smulad ricotta, solrosfrön, lite extra olivolja och flingsalt.
  4. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.