Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röda kåldolmar

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Goda och lite magrare variant på kåldolmar med röd sås. 415 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka kålbladen mjuka och låt dem rinna av i ett durkslag. Blanda färs, lök, paprika, kryddor och buljong till en smet och fördela i kålbladen.
  2. Vik in kanterna på bladen, rulla ihop till små paket och lägg dem med skarven ner i en låg, vid panna. Häll på tomatsåsen och låt sjuda under lock i ca 10 minuter.
  3. Koka under tiden bulgur eller ris enligt anvisning på förpackningen.
  4. Servera bulgur eller ris till kåldolmarna och eventuellt en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.