Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbet- & fetaostpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mycket godare än vad det låter och den är dessutom lika god varm som kall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Gör degen. Blanda samman mjöl, smör och vatten. Kalva ut på väl mjölat bord och klä sen en form med pajdegen. Nagga och förgrädda skalet i ca 10 min. Strimla och stek bacon krispigt. Skala och riv rödbetorna grovt. Lägg bacon och rödbetor i det förgräddade pajskalet. Vispa ihop ägg, mjölk, ost, timjan, peppar och salt. Häll i skalet och smula över fetaost. Laga i ugn ca 30 min.
  2. Servera med spenat, ev honung och en klick yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.