Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetor med hallonvinägrett och fetaost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Passa på nu när rödbetorna är som finast. Det här är både enkelt och supergott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär av rödbetsblasten men lämna kvar några centimeter och rottråden. Koka dem 15–20 min, prova med sticka för att se om de är mjuka. Häll av vattnet och spola rödbetorna under kallt vatten och gnid av skalet. Klyfta dem.
  2. Blanda dressingen och häll den över rödbetorna.
  3. Rosta pinjenötterna i medelvarm stekpanna, passa noga så att de inte bränns.
  4. Fördela ärtskott eller rucola och rödbetor på assietter eller i skålar.
  5. Smula över fetaost och strö över pinjenötterna

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gds877 28 september 2009

    Gjorde detta i kväll, så gott det smakade men jag gillar kokta rödbetor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.