Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetor med rucola, pinjenötter och parmesanost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En läcker sommarrätt i härliga friska färger av rödbetor, rucola och parmesan.

Ingredienser

Instruktioner

Rosta pinjenötterna i en torr, het stekpanna i några minuter. Vispa ihop ingredienserna till vinägretten i en skål. Smaksätt med salt och peppar. Vänd ner rödbetorna i vinägretten. Servera med pinjenötter, rucola och parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.