Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbetsbiffar med kidneybönor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nyttiga, läckra, proteinrika och veganska. Så som vi vill ha dom!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv rödbetor grovt och potatis/rotselleri fint. Riv lök och blanda alla ingredienser i en matberedare. Smaksätt med örtsalt och lite svartpeppar. Mixa till en jämn blandning och forma till biffar.
  2. Stek dem på medelvärme i olivolja.
  3. Servera med fullkornsjasminris, råris eller potatis och svampstuvning eller på knäckebröd som mellanmål.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • chback 11 oktober 2009

    Ska det vara råa rödbetor? Kicki O

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.