- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Servera med surdegsbröd och avocadguccamole
Instruktioner
- Finriv pepparrot och rör ner i yoghurten tillsammans med salt och peppar. Strimla vitkål mycket fint och riv morötterna på den grova sidan av rivjärnet. Blanda ner detta i yoghurten och blanda runt ordentligt. Låt gärna stå och dra en stund.
- Skala rödbetorna med en potatisskalare och riv dem sedan grovt på ett rivjärn. Pressa bort överflödig vätska.
- Mosa den kokta potatisen med en gaffel och blanda samman med rödbetor ägg, finhackad lök och kryddor.
- Blanda till en smet och forma sedan små biffar. Stek biffarna i lite rapsolja på medelvärme, ca 5 min på varje sida.
- Servera med 4 bröd, solrosskott eller alfalfagroddar samt gräslök.
Publicerat den
26 november 2011
Liknande recept
Skriv kommentar