Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödcurrykyckling med stekt ris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Yoghurtmarinerade kycklingfiléer med härligt ris som har det mesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda marinaden och låt kycklingen marineras minst 1 timme, gärna över natten. Grilla kycklingbitarna 3-5 minuter per sida.
  2. Koka riset enligt anvsining på förpackningen.
  3. Vispa upp äggen och stek dem som en pannkaka. Skär pannkakan i tunna strimlor.
  4. Rosta cashewnötterna i en torr het stekpanna ca 1 minut.
  5. Hetta upp oljan i en wok eller rymlig panna, stek riset ca 5 minuter, rör om då och då. Vänd ner äggstrimlor, nötter skivad salladslök och koriander.
  6. Servera gärna med pitabröd och en klick turkisk yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.