Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödkålscole slaw med fänkål & äpple

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mycket gott som tillbehör till det mesta, men jag använde det till mina pulled pork-hamburgare. Receptet är Leila Lindholms

Ingredienser

Instruktioner

Finstrimla rödkål, fänkål och lägg i ett durkslag. Strö lite salt på kålen och låt dra i cirka 10 min. Rosta kumminfrön i en torr stekpanna. Strimla äpplet med skal och blanda med rödkål, fänkål, rostad kummin, majonnäs och svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.