Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödkålssallad med pepparkaka

 
Skriv ut

Pepparkakskrutongerna blir julens smaksensation. Knaprigt och sött ihop med det syrliga, krämiga och salta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla rödkålen och blanda med olja, vinäger, honung, senap, salt och peppar. Stek baconet knaprigt, helt eller i bitar, och låt rinna av på ett hushållspapper. Skär pepparkakan i små kuber och stek dem frasiga i smör.
  2. Lägg upp rödkålen på ett stort fat och lägg på baconet, smula över ädelosten och lägg till sist på de frasiga pepparkakskrutongerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.