X

Rödlöksmarmelad

Som tillbehör till ostar eller på bröd (tapas) .
Passar även till goda kötträtter av älg, nöt eller fläsk istället för gélé.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Rödlöksmarmelad

Gör så här

Skär löken i tunna skivor och fräs den i smör på svag värme i ca 10 minuter utan att den får färg.

Tillsätt vinäger & honung, låt puttra i 4-5 minuter, tills den har antagit en tjock marmelad liknande konsistens.

Låt svalna

Förvara i kylsåp

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Rödlök, Smör, Honung, Rödvinsvinäger
Visningar:
6150
Sparat:
147
Biff med rödlök..
av lennali
över 2 månader
Rödlöksmarmelad
av Annafbg
över 2 månader
Getosttoppade f
av UllaC
över 2 månader
Lökmarmelad
av MrsC
över 2 månader
Rödlöksmarmelad
av MrsC
över 2 månader
Ädelbiffar med
av mumsan
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.