Rödlöksmarmelad

Som tillbehör till ostar eller på bröd (tapas) .
Passar även till goda kötträtter av älg, nöt eller fläsk istället för gélé.

Rödlöksmarmelad
Källa: Mina bilder
Uppladdad av: LillaJa
Skrivet: för över 2 månader sedan

Ingredienser

3 st rödlökar (eller 2 stora)
2 msk smör
½ dl honung (eller lite mer)
½ dl rödvinsvinäger

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Visningar:
5478
Sparat:
140

Gör så här

Skär löken i tunna skivor och fräs den i smör på svag värme i ca 10 minuter utan att den får färg.

Tillsätt vinäger & honung, låt puttra i 4-5 minuter, tills den har antagit en tjock marmelad liknande konsistens.

Låt svalna

Förvara i kylsåp
av lennali
över 2 månader
av Annafbg
över 2 månader
av UllaC
över 2 månader
av MrsC
över 2 månader
av MrsC
över 2 månader
av mumsan
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.