Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödlöksmarmelad

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott tillbehör till en grillad biff, eller varför inte till söndagssteken?

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva löken tunt. Fräs den i olja. Riv äpplet. Tillsätt det och resten av ingredienserna. Låt koka tills löken är mjuk, ca 10 min.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • ros 21 augusti 2009

    Hej! Tack för ett bra recept på tillbehör! En klar 5:a Jag serverade Rödlöksmarmeladen till helstekt fläskytterfilé, klyftpotatis och ädelostsås Ha det så gott!

  • papagajo 6 oktober 2009

    Fråga: hållbarhet för rödlöksmarmeladen i kylskåp?

  • sikaal 25 april 2010

    Hej! Ett jättegott tillbehör! Enkelt och snabbt att göra. Rekommenderas! :-D Tack! Lena

  • 7201 13 september 2010

    Kanontillbehör till söndagssteken......nästa gång ska jag fräsa med lite hackad vitlök också.....

  • pengsan 5 maj 2011

    Så himla god! Passar till allt, är nästan beroendeframkallande..oj, oj!

  • Disen 5 juli 2011

    Supergott som tillbehör till den grillade köttbiten. Snabbt o enkelt. Tack för receptet o full pott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.