Instruktioner
1. sätt ugnen på 200 grader
2. Skala och finhacka löken. Fräs den i en tjockbottnad kastrull, tillsätt riset, hönsbuljongtärningen och vatten
3.Låt koka sakta under lock tills riset är klart, ca 20 minuter. Smörj under tiden en ugnssäker form.
4. Salta och peppra spättafiléerna. Vik eller rulla och lägg dem i formen.
5. Rör ut chilisåsen i creme fraiche. Saka av med citronsaft, dragon, salt och peppar.
6. Bred blandningen över fisken och stek i mitten av ugnen ca 15 minuter. efter halva tiden srös osten på.
7. Avsluta med grill och maxvärme ½-1 minut
Servera fisken med riset och eventuellt en god sallad.
Det här tyckte alla i familjen om, även barnen. Hoppade över ost (p g a ostbrist i kylskåpet) och tog mindre creme fraiche än receptet angav, kanske hälften.
Väldigt enkelt och gott.