Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinsäpplen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

Koka vinet, sirapen och kanelstången i ca 5 minuter så att lagen blir simmig. Skala kärna ur och halvera äpplena. Koka äppelhalvorna knappt mjuka i rödvinslagen i 5-8 minuter. Ta försiktigt upp dem och lägg dem i en skål med lock. koka lagen ytterligare i ca 5 minuter. Sila den sedan. Häll lagen över äpplena. Låt alltkallna före servering. Servera äpplena och rödvinslagen med vaniljglassen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.