Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinskokta päron med earlgray sirap

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Fantastisk kombination. Inte krångligt men imponerar på gästerna ;)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll alla ingredienser till sirapen i en tjockbottnad kastrull och koka upp. Låt blandningen sjuda ca 15 - 20 minuter tills den är lite seg och genomskinlig
  2. Skala päronen men låt skaftet vara kvar. Ställ päronen i en liten kastrull. Häll över övriga ingredienser. Sjud under lock i ca 10 minuter. Tag kastrullen från värmen och låt päronen svalna.
  3. Tag upp päronen och ställ på en tallrik Ringla sirapen över päronet Lägg en klick vaniljglass bredvid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.