Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinssås med viltsmak

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till fågel eller stekt kött, gärna vilt.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda vatten, viltfond, rödvin, sirap, enbär och timjan i en kastrull och koka upp. Rör ut potatismjölet i lite vatten och red av såsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 13 december 2009

    Supergod sås som jag även den glömt att både tacka för å betygsätta. Så tack tack o fem fina poäng.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.