Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökig entrecotê, bönor och krasse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera köttet i oljan ca 30 minuter.
  2. Fräs lök och vitlök i en kastrull, tillsätt krossad tomat och låt det koka samman tills hälften återstår.
  3. Hacka krassen och blanda den med crème fraiche, smaka av med salt och peppar.
  4. Ta upp köttet och grilla det på hög värme till önskad stekningsgrad.
  5. Lägg potatis och bönor i tomatsåsen och låt det koka upp, vänd i rucola och parmesanost.
  6. Servera genast med grillat kött och krassesås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.