Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökig korvgryta med bönor och nachos

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God kryddstark korvgryta till vardags eller till festen.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och grovhacka löken och vitlöken. Dela, kärna ur och skär paprikan i grova bitar. Dela, kärna ur och hacka chillifrukten (kan bytas ut mot lite sambal oelek). Skär baconet i grova stimlor. Fräs lök, vitlök, paprika, chilli och baconet i en tjockbottnad kastrull eller gjutjärnsgryta tills löken och paprikan börjar mjukna. Dela majskolvarna i 4 bitar. Tillsätt passerade tomater, bönor, bbq-sås, ättika och majskolvar. Rör om och låt sjuda i ca 10 minuter. Snitta korvarna tvärs över och dela dom sen i tre delar. bryn tills dom fått fin färg. Tillsätt korvarna till grytan och låt dom puttra med i ca 5 minuter. Salta och peppra. Servera med nachochips och en klick matlagningsyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.