Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökt laxkupol med pepparotsallad

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Ännu en av mammas goda förrätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä lätt oljade kaffekoppar invändigt med laxskivorna. Se till att kopparna är så små att laxskivorna kan vikas över salladen när man lagt i den. Skölj, ansa och finstrimla purjolöken. Skala och finriv palsternackan och morötter. Smaksätt lätt crème fraiche med pepparrot, salt och peppar. Blanda i purjolöken, palsternackan och morötterna.
  2. Fördela salladen i kopparna och vik över laxskivorna. Ställ kallt ca 1 timme. Stjälp upp laxkupolerna på assietter och garnera med gröna salladsblad. Servera med rostat bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.