Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökt laxrulle med pepparrotsost

 
  • Serverar: 15-20 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg 200 g rökt lax i tunna skivor omlott på plastfolie och bred på 100 g naturell färskost med pepparrotssmak. Salta och peppra.
  2. Fördela 1 dl bladspenat över, pressa över juice från 1/4 citron och rulla ihop laxen till en fast rulle. Ställ rullen i kylen.
  3. Skär den i 1–2 cm breda skivor då den stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.