Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökt laxrulle med västerbottenost och dill

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

En lätt och omtyckt laxrulle som man kan göra i förväg

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut en stor bit plastfolie. Lägg laxskivorna omlott till en rektangel på plasten. Blanda västerbottensost, créme fraiche, dill och peppar till en jämn smet. Bred ut blandningen i ett jämt lager på laxskivorna.
  2. Rulla ihop laxen från långsidan så tajt det går med hjälp av plastfolien. Lägg den i frysen cirka 30 minuter.
  3. Ta av plastfolien och rulla den i hackade örter. Skär 2 centimeter tjocka skivor med vass kniv

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.