Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röra med smak av Vänern

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Den här smaskiga röran med lax passar utmärkt till sprött knäckebröd och bjuds som mingelrätt eller förrätt tillsammans med ett glas champagne eller vitt vin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla gravlaxen fint och blanda sedan med creme fraichen.
  2. Hacka sedan löken och kryddorna fint, vänd sedan ner i dem i blandningen. Sist tar ni löjromen då den kan vara känslig för att arbetas för mycket.
  3. Låt stå i kylskåp minst 1 timme innan servering. Till denna röra serveras gärna ett sprött knäckebröd eller tunnbröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.