Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rom- och räksill

 
Skriv ut

En ny sill gjorde jag till årets julbord, mycket god sill med många smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll gräddfilen i en skål.
  2. Hacka rödlöken så fint du kan och lägg i skålen med gräddfil.
  3. Lägg i löjrommen, dillen och gräslöken, smaka av med kryddorna. Rör om och till sist röres matjessillen ned.
  4. Jag rörde även ned 1 dl räkor och för den som inte tycker om sill kan man bara ha räkor i.
  5. Tips: Om man gör såsen med bara räkor är det gott till bakad potatis eller som sås till stekt /grillad lax. Gott även att lägga på varma baguetterna med några kräftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.