Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Romansallad med sprödstekta räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Spröda räkor på en bädd av krispig romansallad och söta tomater som toppas med smakrik parmesanost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Vänd dem i brödet och stek dem sedan gyllenbruna i lite olja.
  2. Lägg ut salladsbladen på tallrikar. Fördela tomatklyftor, rödlöksstrimlor och räkor över. Toppa med hyvlad parmesanost.
  3. Blanda ihop dressingen och servera den i en skål bredvid salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.