Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall romsås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jätte god till all fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken, sedan dillen. Blanda cremé fraichen och majonnäsen. Tillsätt sedan löken, dillen och stenbitsromen. Salta och peppra efter tycke och smak.
  2. Färdig att servera
  3. Om du vill kan du även hacka ner lite räkor i såsen, mums :)

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lena4 24 juni 2009

    Jättegod till stekt fisk. Blir en 5.a i betyg av oss. Lena

  • abkn 20 augusti 2009

    Perfekt till nästan all fisk helt underbar:) går även till bakad potatis med räkor och kräftstjärtar

  • AnkiPetersen 27 juni 2010

    Enkel att göra och god! Denna kommer jag att göra flera gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.