Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Romtårta med salta kex

(1 kommentar)  
Skriv ut

Väldans god vickning en helgdagskväll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen och låt dom kallna.
  2. Rör ihop creme fraiche, philadelphiaost. Hacka löken och skala och hacka äggen och rör ner i smeten. Forma till en tårta på ett fat. Garnera med röd eller svart rom
  3. Servera med salta kex
  4. Stick ner lite salta kex som garnering på tårtan. Men bör göras precis vid servering så de inte blir mjuka.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kakis67 3 februari 2010

    Jättesmarrigt! Alltid poppis bland gästerna! Vi brukar ha detta som förrätt ibland och gör då ingen tårta utan lägger en liten "hög" på varje gästs assiett och garnerar sedan med rommen. Löjrom är förstås godast, men stenbit funkar också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.