Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Roquefortspäckad kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och god kycklingrätt

Ingredienser

Instruktioner

Skär ett snitt i fileérna Lägg i en bit grönmögelost och vira skinkan runt filén. Fäst med en tandpetare. Bryn filéerna i stekpanna, lägg över dem i en ugnsfast form. Blanda grädde, crème fraiche, kycklingfond, soja och krydda med peppar och salt. Häll såsen över kycklingen och tillaga i ugnen i 175 grader ca 20 minuter. Servera med ris eller pasta och en god grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.