Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosépepparsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Jättegod till kyckling och klyftpotatis. Brukar alltid göra extra för det går alltid åt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Fräs lök och peppar på svag värme.
  2. Tillsätt vattnet och låt "koka" ihop under lock någon minut.
  3. Tillsätt resten av ingredienserna och låt såsen få ett uppkok.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annabu 22 april 2011

    Den här såsen är sååååå himla god. Själv kör jag hälften grädde hälften creme f, tycker det är snäppet godare :) Men det är en helt klart 5:a, supergott till grillat och alla jag bjudit den på vill ha receptet...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.