Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosétorsk med färsk spenat

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel fiskrätt som passar även LCHF:are. Jag serverade med vitkål och det var gott det med

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädden, tillsätt fiskbiuljongen och häll i rosépeppar efter smak. Salta och peppra.
  2. Lägg 5 dl babyspenat i en ugnssäker form. Lägg på fisken och häll över såsen samt körsbärstomaterna.
  3. Grädda fisken I 200 grader i ca 25 minuter Servera med ruccolasallad och pinjenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.