Det här är en banankaka skapad av Monica Ahlberg från den tiden hon jobbade på Rosendahls Trädgårdskafé. Den är maffigt saftig och härligt kladdig i mitten. Jag brukar servera den med vispgrädde! Inget för kalorijägare men en riktig höjdare på kaffebordet.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Saftig och god kaka. Jag åt den kall utan grädde - funkade bra det också!
Jättegod kaka! Tog mig friheten att ladda upp en bild på min kaka :-)
Jättegod kaka men vi tog bara 2 bananer, ska ta 3 nästa gång. Och det blir nog bra med 4 dl mjöl då. Ska baka den flera gånger!!
Hej och hå!!! Lät kakan stå inne 50 min och tänkte den skulle ju vara lite kladdig i mitten,,,,,,, Kakan såg fin ut ,men när jag skar i den så var det ett stort hålrum med kladd. Så tyvärr misslyckades jag totalt med denna kaka. Ser ju att andra har lyckats, så alla andra lycka till. Ulla
Supergod banankaka! Bör ätas med glass eller vispad grädde dock, annars blir den väldigt mastig, men ack så god =) 5 p blir det:)