Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosepeppar sås

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God sås till fest tex till rätter där man inte får någon sky att göra sås på. Kan förberedas innan.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken. Fräs löken med smöret i en kastrull. Klicka i tomatpuré och pudra över mjölet. Rör om och späd med vatten och vin. Tillsätt kalvfonden och låt såsen sjuda utan lock i minst 20 min. Sila såsen. Fram hit går det bra att förbereda. Tillsätt grädden smaksätt och låt koka upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.