Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosépepparstekt fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I den här rätten får filén sällskap av en gräddig äppelsås och en god sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla köttet med olja och krydda med salt och rosépeppar. Bryn runt om ca 5 minuter. Efterstek under lock på svag värme ca 15 minuter. Ta upp köttet och håll det varmt.
  2. Häll vatten, äppeljuice och grädde i stekpannan och sjud under omrörning 3-5 minuter. Smaka av med salt, rosépeppar och senap.
  3. Blanda salladssorterna med parmesan, pinjenötter och olja. Salta och peppra.
  4. Servera köttet med kokt potatis, såsen och salladen.
  5. Hoppas det smakar!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.