En dubbelmarinerad fläskfilé som serveras kall.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Lägg fläskfilén i en ugnsfast form tillsammans med smöret. Sätt i en ugnstermometer i den tjockaste delen av filén. Sätt in köttet i ugnen.
- När termometern nått 65 grader efter cirka 25 minuter är köttet färdigt.
- Koka under tiden upp ingredienserna till marinad 1 i en kastrull. Låt svalna.
- Lägg den avsvalnade fläskfilén i marinad 1, täck
över och förvara i kylen över natten.
- Ta upp köttet och skiva det mycket tunt.
Lägg upp skivorna på ett serveringsfat. Blanda samman ingredienserna till marinad 2 och slå den över fläskfilén.
- Låt dra en halvtimme före servering.
Publicerat den
5 juni 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Ditt recept är likt det jag la in (senare än du!) på oxfilé i två marinader! Jag förstår inte att jag inte såg att det redan fanns, måste ha varit pga sökning på oxfilé. Nåväl, gottigott gottär det hur som och en stor favorit här hemma!