Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarin- och honungsstekta kalvfilémedaljonger med blomkålspuré

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Serveras gärna med potatisbakelse!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg köttet i en skål med olivolja blandat med citronskal och rosmarin. Värm en stekpanna till högsta temperatur precis före servering.
  2. Stek köttet i smör i cirka en minut per sida. Salta, peppra och häll på honungen. Fortsätt stek i cirka en minut till på varje sida till fin färg.
  3. Servera gärna köttet med blomkålspuré och potatisbakelse!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.