Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarinkarré

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 45 minuter
Skriv ut

Stek på enkelt sätt i stekpåse i ugnen. Köttet blir mört och saftigt och skyn blir god. Har man ingen påse går det bra att steka som vanligt i form.

Ingredienser

Instruktioner

Krydda köttet. Pensla med en blandning av olja, soja och chilisås. Lägg steken i stekpåsen och placera i ugnsfast form. Förslut med klämman och klipp av ett litet hörn. Ställ in i 175 grader i nedre delen av ugnen. Stektid ca 1 ½ timme. Häll över skyn som bildats i påsen i en kastrull. Dryga ut med buljong och litet grädde eller lätt crème fraiche. Koka ihop och red skyn lätt simmig med maizenaredning. Gott med små lökar, ärter, sallad och klyftpotatis till. ,

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.