Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosmarinmuffins med basilikafärskost

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Muffinsarna är godast att äta nygräddade. Dela muffinsarna med hjälp av en gaffel och servera med basilikafärskosten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 220 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en skål.
  3. Vispa ihop ägg, lättfil och smält smör i en annan skål.
  4. Rör ner äggsmeten, spansk peppar, majskorn och rosmarin med de torra ingredienserna och rör tills allt är väl blandat.
  5. Fördela smeten i muffinsformar och grädda i 15-20 minuter till brödet fått en fin färg.
  6. Basilikafärskost: Mixa basilika, olivolja och salt med stavmixer och rör sen ner philadelphiaosten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.