Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott till helstekt kotlettrad eller karré...fläskfilé...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smaksätt skyn eller buljongen med rosmarin och låt koka ihop något.
  2. Tillsätt grädde eller crème fraiche.
  3. Reducera, dvs koka ihop såsen tills den blir lagom tjock.
  4. Smaka av med salt och peppar och tillsätt persiljan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christincarlsson 13 juli 2011

    Gud i himmelen så god sås :) Klar 5:a

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.