Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé på rostat bröd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god rätt som går ganska fort att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek eller rosta brödet och lägg i en ugnsäker form Gör bearnaisesåsen enligt anvisningen på påsen. Sätt åt sidan så länge.
  2. Skär fläskfilén så det blir 8 skivor. Skiva champinjonerna i tunna skivor likaså med tomaterna och löken. Stek fläskfilén salta och peppra och lägg ovanpå brödet.
  3. Stek champinjonerna och strö över fläskfilén Lägg tomatskivorna ovanpå.
  4. Slå över béarnaisesåsen sätt in i ugnen 20 min 200-225 grader eller till det fått fin färg.
  5. När du tagit ut det ur ugnen strör du den tunnskivade råa löken över och drar några varv med svartpepparkvarnen.
  6. Servera genast !
  7. Servera med sallad och ev klyftpotatis om du har en storätare på middag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.